Welkom bij schrijn-en interieurwerken Couvreur

Verfijnd schrijnwerk bestelt bijSchrijnwerken Couvreur in Onkerzele (Oost-Vlaanderen)

Maak vrijblijvend kennis met de realisaties van Schrijnwerken Couvreur uit Onkerzele (Oost-Vlaanderen). U ontdekt een mooie mix van interieurafwerking die wordt gekenmerkt door een uitmuntende kwaliteit. Dankzij onze ervaring bieden we een uitgebreide waaier aan diensten aan.

We leggen parket en laminaat in nieuwbouw- of renovatieprojecten. De muren kleden wij aan met houten wandpanelen of Gyproc, die zo worden opgeleverd dat u meteen kunt beginnen met schilderen.

Onze schrijnwerken bieden u ook efficiënte toepassingen voor al uw opbergruimten. Schrijnwerken Couvreur is dé specialist in het ontwerpen en uitwerken van inbouwkasten of kasten op maat. U geniet van prachtig vormgegeven, gebruiksvriendelijke maatkasten in uw garage, hobbykamer of slaapkamer.

Wij vervaardigen kasten voor badkamers en keukens in alle stijlen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? U zal met plezier kokerellen in een keuken van Schrijnwerken Couvreur.

Wij plaatsen eveneens alle ramen en deuren van uw woning of appartement. Ook platte daken zijn bij ons in goede handen. Schrijnwerken Couvreur biedt u dus een ruime service aan. Wij zijn zelfs uw geschikte aannemer voor kerkinterieur.

Contacteer ons vandaag nog voor kwaliteitsvol schrijnwerk in Oost-Vlaanderen